Behandelingen

Wat heeft jouw huid nodig? Heb je last van Acne? Of heb je een gevoelige huid? Of heb je ooit al eens een allergische reactie gehad op bepaalde producten? Daar wordt de behandeling op aangepast. De huid wordt gereinigd dan volgt een dieptereiniging dmv een peeling en behandelen we verder met producten die de huid voeden, verzorgen en beschermen.

Voor een goede verzorging van uw huid  of aanpak van de huidklachten is het gebruik van de producten van BASHYA of Dr. Baumann voor thuisverzorging een must!

Ontsierende haartjes in het gezicht worden door middel van sugaring (suikerpasta) of epileren verwijderd. Wenkbrauwen kun je laten verven en/of epileren en ook ook wimpers kunnen geverfd worden. Ideaal voor de vakantie!

Onder lichaamsbehandelingen vallen zaken als rugbehandelingen (bijvoorbeeld in geval van acne), ontharen benen of oksels.

Meer over gezichts-en lichaamsbehandeling

Make-up en Visagie

U kunt bij Salon Ingeborg terecht voor dagmake-up, feestmake-up maar ook voor bruidsmake-up. Hiervoor kun je een speciaal bruidsarrangement boeken.

Meer over visagie en make up

Massages

U kunt bij Salon Ingeborg terecht voor 5 type massages.

Shiatsu Massage

Zowel bij acupunctuur als Shiatsu (Shiatsu betekent vingerdruk) is de basis van de behandeling de kennis van de loop en werking van de meridianen. 

Chinflex® massage

Chinflex® voetreflexmassage is een massagetechniek die gebaseerd is op de oude Chinese principes van voetmassage.

Hot stone Massage 

Hot stone massage is precies wat de naam zegt: masseren met verwarmde stenen. Een eeuwenoud ritueel om te ontspannen en te onthaasten.

REIKI (Usui Shiki Ryoho)

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Een Reikibehandeling brengt ontspanning, stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam en biedt een rustpunt in het drukke leven van alledag.

Bindweefselmassage

Massage van het bindweefsel kan worden toegepast bij uiteenlopende klachten. Soms is een behandeling echt gericht op het verbeteren van de (zichtbare) huid, maar vaak wordt de behandeling ook ingezet bij klachten aan dieper liggende organen.

Meer over de verschillende massages