Massage

De prijs van een massage bedraagt € 35,- per half uur.

Shiatsu Massage

Zowel bij acupunctuur als Shiatsu (Shiatsu betekent vingerdruk) is de basis van de behandeling de kennis van de loop en werking van de meridianen.

Bij Shiatsu Cosmetiek massage worden de meridianen gemasseerd volgens de Zen Shiatsu leer, met zonodig extra aandacht voor specifieke drukpunten.

Met Shiatsu massages is het mogelijk om huidproblemen te voorkomen en te behandelen. Het is een zachte massage waarbij de klant een diepe ontspanning ervaart.

Bij een Klassieke gezichtsbehandeling worden hoofd, schouder en armen volgens de Shiatsu Cosmetiek principes gemasseerd.

Daarnaast kunt u een boeking plaatsten voor alleen een Shiatsu massage.
Bijvoorbeeld: Achterzijde lichaam- voorzijde lichaam – Voeten + benen – Armen + handen of meerdere combinaties.

U wordt minimaal een half uur, en maximaal één uur gemasseerd.

Chinflex® massage

Chinflex® voetreflexmassage is een massagetechniek die gebaseerd is op de oude Chinese principes van voetmassage. De Chinezen passen deze voetmassages al bijna 4000 jaar toe. Zij gebruiken de massages tot op hoge leeftijd om vitaal te blijven en om hun gezondheid te behouden of te verbeteren. Deze massage wordt ook wel voetreflexmassage of voetreflexzonemassage genoemd. In de Chinflex® massage worden twee systemen tot een geheel gecombineerd. De reflexzones op de voet, representanten van de organen, worden gemasseerd. Dit zorgt voor betere doorbloeding. Tevens worden de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voet, onderbenen en knie gemasseerd. Hierdoor wordt de energie gestimuleerd. Dit, en de combinatie van ontspannende en intensieve technieken maakt de massage ongekend weldadig. Lichaam en geest komen tot rust. Na afloop voelt u zich ontspannen, fit en vitaal. Tijdens de Chinflex® massage ligt u op de massagetafel. U ligt wordt warm toegedekt.

Hot stone Massage 

Hot stone massage is precies wat de naam zegt: masseren met verwarmde stenen. Een eeuwenoud ritueel om te ontspannen en te onthaasten.

De massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen uit de Andes. Dit zijn vulkanische stenen die onder invloed van water en zand door de eeuwen heen heel gad zijn gepolijst. Deze stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium. Hierdoor kunnen ze de warmte goed vasthouden en geleidelijk aan afgeven tijdens het masseren.

De stenen worden opgewarmd in een ‘heather’ (een grote pan) tot 40o à 50o Celsius. U krijgt eerst een dunne doek over u heen en dan worden een aantal warme stenen op u uw rug gelegd en krijgt u in iedere hand een warme steen. Vervolgens worden uw benen met warme olie ingesmeerd en worden en met de warme stenen gemasseerd. Daarna wordt uw rug en nek ingeolied en gemasseerd.

Bij een volledige massage wordt ook de voorzijde van de benen en uw  borst + gezicht behandeld. De warmte dringt diep in de weefsels en spieren door en heeft een diepe ontspannende en ontgiftende werking. Je moet het echt een keer geprobeerd hebben!

REIKI (Usui Shiki Ryoho)

Reiki is het japanse woord voor unversele levensenergie. Een Reikibehandeling brengt ontspanning, stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam en biedt een rustpunt in het drukke leven van alledag. Regelmatige Reikibehandelingen helpen om meer inzicht in jezelf te krijgen, zodat je je keuzes in het leven bewuster maakt. Tijdens de behandeling hoef je geen kleding uit te doen. Makkelijk zittende kleding wordt aangeraden.